Op zoek naar een padel Starvie-racket? Dan ben je een kenner want dit zijn shovels met een hoog technisch en kwalitatief niveau die je grote emoties kunnen bezorgen.

Dit huis is geboren in Spanje (zoals de meeste merken die exclusief aan padel zijn gewijd) en kan nu bogen op twintig jaar grote autoriteit in de sector.

Zijn rackets starten vanuit een middelhoog bereik markt, waardoor ze niet in aanmerking worden genomen voor iedereen met een beperkt budget.

Vandaag willen wij bij Racchettiamo u echter meenemen om het perfecte padel Starvie-racket voor u te ontdekken.

StarVie Aquila Space Shovel uit...
Star Vie - Raptor 2022
Star Vie padel Racket Astrum...
Sjabloon
StarVie Aquila Space Shovel uit...
Star Vie - Raptor 2022
Star Vie padel Racket Astrum...
Niveau
Tussenliggend
Semi Pro
Professioneel
StarVie Aquila Space Shovel uit...
Sjabloon
StarVie Aquila Space Shovel uit...
Niveau
Tussenliggend
Star Vie - Raptor 2022
Sjabloon
Star Vie - Raptor 2022
Niveau
Semi Pro
Star Vie padel Racket Astrum...
Sjabloon
Star Vie padel Racket Astrum...
Niveau
Professioneel

Beste Starvie Padel-schoppen


Dit zijn de modellen die naar onze mening het meest waardevol zijn, geproduceerd door dit bedrijf dat, om de waarheid te zeggen, niet meer dan een handvol mesjes produceert.

Als u op zoek bent naar uw buurman kleding van padel, kijk hier eens!

Racchetta padel StarVie :Aquila Space

Zoals eerder vermeld, dit merk het geeft geen kortingen voor beginners en dit is direct te zien door naar de prijs van deze schop te gaan.

Geen middelmatige materialen, geen compromissen voor beginners, hier ligt de focus alleen op kwaliteit in de meest strikte zin van het woord.

De Aquila Space is er één teardrop racket (hier de uitleg) combinatie van kracht en controle, een werkelijk uitstekende mix vormen.

We kunnen het definiëren als het instapniveau van Starvie, dus als u op zoek bent naar de minimale kosten, is dit het juiste voor u.

 

Racchetta padel StarVie: Titania Kepler Pro

In het kielzog van de vorige bevinden we ons ook hier op de eerste prijs van het merk, met een padelracket gewijd aan controle en precisie.

De vorm van deze schep is inderdaad rotonde (uitleg hier), reiken naar al die spelers die meer van tactiek houden dan van macht.

Ook hier geen minpunt of compromis te melden, midden-hoog bereik en een product dat nog jaren mee kan.

 

padel StarVie Drones Galaxy-racket

Laten we, als we de schaal van waarden een beetje beklimmen, nu verder gaan met een model dat we zouden omschrijven als een product voor professionals of in ieder geval voor gevorderde tussenpersonen.

Frame van koolstofvezel en aluminium met Star Balance-technologie wat een optimale balans garandeert in elke spelsituatie.

Ook hier we vinden het drop-formaat hierboven al gezien, die niet in de richting van aanval of verdediging wijst, maar probeert zichzelf in het midden te positioneren en een product zonder zwakheden te garanderen in elke situatie op het veld.

StarVie - Dronos Galaxy, racket...
  • In de vorm van een druppel.
  • Koolstof en aluminium.
  • Vermogensregeling.

 

Starvie Raptor 

Het nieuwe Raptor-model is een klein juweeltje tegen een zeer concurrerende prijs, positioneert zich in het hogere middensegment, maar is in alle opzichten een geavanceerd model.

Als je op zoek bent naar het beste compromis tussen kwaliteit en prijs, dan heb je het model gevonden waarmee je (bijna) niets kunt opgeven.

Weerstand, uitstekende sensaties in de hand, uitstekende balcontrole, duurzame materialen en een plezier om te spelen die het een beetje plezier maken voor de speler.

StarVie geeft zijn rackets zeker niet weg, maar we geven de voorkeur aan degenen die dergelijke complete pakketten aanbieden boven degenen die je goedkope ciofeche geven.

Star Vie Raptor 2021
  • Forma rotonda per un controllo eccezionale.
  • Bilanciamento basso e grande punto dolce per perdonare disfortunati.
  • Nucleo EVA SOFT per un'uscita a sfera superiore.

 

StarVie Metheora 

Als we verder gaan met een model dat we zouden kunnen definiëren voor semi-professionals, vinden we de Metheora en zijn 3K-koolstof om zijn toch al uitstekende afwerking te verbeteren.

Opgemerkt moet worden dat elk padel Starvie-racket een naam draagt die verwijst naar elementen in de kosmos, wat het een zekere charme geeft.

Terugkerend naar het model hebben we a ronde schop die heel goed wordt gehanteerd en echt perfect is voor technische slagen.

Er lijkt echt een zoeker op de schep geplaatst te zijn, waarmee je millimetershots kunt plaatsen.

 

Star Vie Astrum

Een van de beste padel Starvie-rackets die momenteel op de markt zijn, die concurreert met de andere 2/3 topklasse die aanwezig is.

Eerlijk gezegd, volgens het Raccchettiamo-team, heeft het, gezien de kwaliteit van deze, echt geen zin om meer uit te geven aan schoppen die per saldo erg op elkaar lijken.

Om deze reden hebben we besloten om de Astrum te bekronen als het beste racket in termen van kwaliteit / prijs dat momenteel op de markt is voor Starvie.

Het heeft echt alles wat je nodig hebt, beginnend met het carbon frame, een oppervlak met een textuur die zorgt voor een spinrijke baloutput en een elasticiteit die kan wedijveren met elk ander racket dat momenteel op de markt is.

In plaats daarvan vindt u op deze link de beste rackets van padel!

 

conclusies


We hopen dat we je hebben geholpen om het Starvie padel-racket van je dromen te vinden, maar we zijn ervan overtuigd dat we je de juiste middelen hebben gegeven om dit te doen.

Eerlijk gezegd is elk racket van dit merk uitstekend, dus het is echt onmogelijk om een verkeerde keuze te maken.

Als we het voor onszelf moesten kopen, dan zouden we naar de Metheora Warrior gaan, gebruikt door een geweldige speler als Mati Diaz.

Als u dat bedrag echter niet wilt uitgeven, zal zelfs de eerste prijs u het plezier geven waarnaar u op zoek bent op het veld.